Follow:

Første indlæg

Dette er det første indlæg på bloggen. Jeg har prøvet til to gange nu, men nu får det et sidste forsøg, for jeg vil virkelig gerne det her. Nu er det endelig sådan at, jeg forhåbentlig får tid til nogle af alle de ting jeg gerne har ville længe.
Jeg har sagt mit fuldtidsjob op, og starter på studie mandag. Det bliver et helt nyt kapitel i mit liv, og det er nok en blanding af nervøsitet, lidt frygt (for jeg er vandt til at, have styr på alting og en plan for fremtiden. Har dog tænkt længe over det, inden jeg gjorde det. Men det er stadig ret stort for mig, jeg er ret tryghedsnarkoman) og mega glæde, at jeg ser frem til det. Meningen er at bloggen også skal være en del af det, og forhåbentlig kan være med til at, give mig et rum hvor jeg kan udtrykke  mig selv, og så må vi se hvad det føre med sig.
Ville egentlig også bare lige tjekke ind og sige at jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply