Follow:

Ønsker

 

Jakke/Selected Femme – Ur/Daniel Wellington – Bukser/Selected Femme – Bluse/Mads Nørregaard – Skjorte stribet/Vila – Skjorte sort/Vila – Taske/Adax

 

Jeg går og drømmer om alle disse ting lige i øjeblikket.
Jeg elsker skjorter, og går rigtig meget i det. Synes det er super behageligt, hvis de er lavet i den rigtige kvalitet. Og så synes jeg de kan styles på rigtig mange måder, både inde i bukser eller nederdel, udenpå og så hvis man har nogle, som er lidt længere og kan bruges som kjole. Disse fra Vila er super fine, mangler lidt de farver her, har ingen sort i min samling, og sådan en stribet kan altid bruges. Har flere fra Vila, og de er udmærket i kvaliteten.
Så er jeg blevet ret stor fan af bluser med høj hals, og denne fra Mads Nørregaard, er super fed og findes i mange farver.
Habit bukserne synes jeg, er fede mangler et nyt par da mine gamle er ved at være slidt op. Jeg synes det er svært at finde det perfekte par, men disse er et godt bud. Jeg bruger dem jeg har rigtig ofte, så det må snart være på sin plads at, få mig et par nye.
Jakken må blive et køb jeg gør senere på året, da det ikke helt er vejr til den endnu. Men mangler virkelig en pæn og varm jakke til vinter. Jeg har været på udkig efter en klassisk uld jakke i en grå farve, og denne er virkelig flot, har ikke lige nået at prøve den på, må forbi Magasin snart.
Jeg går lidt og mangler et ur som er sølvfarvet, da jeg har et som er guld og meget blankt, jeg synes ikke det passer ind, når jeg har mine sølv smykker på, og det er det jeg har mest af. Det behøver ikke være fra Daniel Wellington, men det er så pænt. Må se om jeg kan finde et alternativ som er lige så smukt.
 Sidst men ikke mindst så mangler jeg en lille skuldertaske, som jeg kan bruge til hverdag og fest. Jeg er mega fan af Adax, har både pung og taske fra mærket. Og sidder altid og savler over de nye kollektioner når de kommer. Denne er fra det nyeste samarbejde som de har lavet med, Marie Nasemann. Det er virkelig nogle fine tasker. Ville da ikke have noget imod at de alle sammen flyttede ind i min garderobe. Rygsækken er virkelig cool, og jeg tror jeg ville begynde at gå med rygsæk, hvis jeg fik sådan en.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply