Follow:

Rungstedlund

I går var jeg med min mor og hendes mand, på Rungstedlund, for at se Karen Blixens hjem. Jeg synes at Karen Blixen var, en super inspirerende og dygtig kunstner. Så det var rigtig spænende at komme op at se huset, hvor hun boende både som lille og de sidste år af hendes liv.

 

Og så er haven også i sig selv en lille perle. Der ligger en lille have indeni haven, en skærehave, som bliver brugt til alle de fine blomsterdekorationer, som står rundt om i de gamle stuer. Jeg ville da gerne have sådan en have, som lige er til at gå ud at plukke blomster i. Der var så mange flotte og forskellige blomster i mellem. Resten af haven står som den gjorde for 150 år siden, helt uberørt og meget eksotisk, men mest af alt som en skov.
Der blev også lige plads til en Caffe latte og et stykke kage, inden turen igen gik mod det fynske. Gik også hjem, og skrev op til flere Karen Blixen bøger og en biografi på min huskeliste, over bøger jeg skal have læst, den liste er efterhånden lang.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply