Follow:

1. skoledag

Jeg havde første skoledag på SDU Kolding mandag. Jeg er startet på en uddannelse som hedder, HA – Design og Forretningsudvikling. Der lader til at være en super spænende uddannelse, men jeg er som sagt ikke startet rigtigt endnu. Vi har nemlig introuge i hele den her uge, som handler om entreprenørskab. Jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtig igen, og få en masse spændende viden.

Lidt billeder af Campus Kolding, som er en trekantet bygning(lidt specielt). Det er en helt ny bygning, den er fra sidste år, så den står næsten ubrugt. Virkelig lækre faciliteter at komme til, og må jeg sige allerede en meget lækker kantine (det er altså et plus i min bog), til rigtig gode priser. Hvis i undre jer over hvad stregerne på væggen er, ja så er det et meget kreativt ur.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply