Follow:

ASOS 60% of Coats

Jeg har været på rustur hele weekenden, og er helt smadret nu. Det var super hyggeligt og nogle super fede dage, hvor vi virkelig er kommet hinanden ved. Men søndag skal helt sikkert bruges på sofaen (når jeg lige har læst til i morgen selvfølgelig, nu må vi se om det sker), og så er det jo super lækkert at ASOS holder spar 60% på deres jakker, der var da helt sikkert et par stykker jeg gerne ville klikke hjem, men når studiet lige har revet ens konto i stykker med udgifter til bøger, så kan det nok desværre ikke blive lige nu.
Jeg synes især de to sidste er rigtig flotte, men det er der vist også andre der synes, for jeg kan se der er meget få tilbage.
Go søndag til alle.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply