Follow:

Got2be Favoritter

Jeg skifter ofte ud i mine pleje produkter, fordi jeg stadig er lidt på forsøgs basis med nogle af dem, og endnu ikke har fundet det som lige passer til mig. Men nogle af de ting som jeg bliver ved med at købe, er disse ting fra Got2be. Især tørshampooen, jeg har prøvet op til flere slags, men vender altid tilbage til denne. Jeg har også prøvet de meget populære Batiste, men de var bare ikke gode for mig.
Også heat protectoren er en tilbagevende klassiker på min hylde, har prøvet nogle andre af, men de har heller ikke fungeret for mig. Og i kombination med min nyeste tilføjelse, Mind blowing. Mind Blowing er en spray som kommes i håret inden man føntørre det, og som gør at det forkortere den tid det tager at tørre sit hår, med hårtørre. Jeg har haft den siden maj ca. og den er ikke tom endnu(vasker hår ca. 2-3 gange ugenligt), så den er virkelig drøj i brug. Sidst men ikke mindst min saltvandspray, den er jeg også ret tilfreds med. Jeg føler ikke at den får mit hår til at klaske på samme måde som andre godt kan gøre, og så er den nem at redde ud igen, hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg faktisk hader filtret og sammenklistret hår, som jeg f.eks. synes jeg får af lak.
Dette indlæg er ikke sponsoreret, jeg er bare begejstret for disse produkter.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply