Follow:

Lately

De sidste par dage har jeg haft ret travlt, med nyt studieliv, arbejde og at fejre min kæreste (som endelig er kommet ind på sit studie). Lidt billeder af det der er foregået, vi var på Burger anerchy (for at fejre min kæreste) som er et virkelig lækkert burger sted her i Odense, helt sikkert det bedste hvis i spørger mig. Det er bare lidt som om at, øjnene aldrig kan få nok når vi er der, så vi ender altid at have købt for meget og overspist.
Ellers har jeg været til Studierock i Kolding, i går, som blev holdt på parkeringspladsen ved siden af SDU. Det var et rigtig fint arrangement, men nogle fede kunstnere, Carpark North, Scarlet Pleasure og Suspekt. Super fedt og når det så tilmed var gratis for alle at komme ind, så kan man ikke sige nej. Det endte så også med at, jeg måtte tage et meget sent tog hjem fra Kolding, og har sovet 4 timer, fordi jeg skulle tildigt op på  arbejde.
I dag har den stået op arbejde, senere nok karrusel, som er lidt som Distortion, bare i Odense. Nu må vi se, hvad det bliver til når jeg er så træt, og igen i morgen skal tidligt på arbejde.
Bekalger de lidt dårlige billeder, de er taget med min mobil, da det var det jeg havde ved hånden.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply