Follow:

Pølsehorn

Når man nu er studrende så har man ikke meget at rutte med, og derfor er det mest budgetvenligt at lave madpakke. Så jeg har været i gang med at bage pølsehorn, har prøvet et par forskellige opskrifter, og denne er endt som den der var mest vellykket og velsmagende.
Pølsehorn (16 stk)
Dej:
25 g gær
1 dl lunkent vand
50 g smør
1 dl yoghurt
1 tsk salt
1 æg
ca. 450 g mel
Fyld:
8 pølser
evt. ketchup
Smuldr gæren og rør det ud i lunkent vand. Smelt smørret, bland det bed yoghurt, lidt af gangen så det ikke skiller, og bland det i gærvandet. Tilsæt salt, æg og mel, og ælt dejen godt igennem (gav den ca. 10 min på maskine). Hvad angår mel, så kan man bruge hvad man har i skabet, jeg havde både rugmel, hvedemel, grahamsmel og ølandshvedemel, og brugte nok 100 g rugmel, 50 g grahamsmel, og 200 g hvedemel og 200 g øæandshvedemel. Stil dejen til hævning i 1 time, et lunt sted.
Del dejen op i to, og rul den ud, så der er til 8 i hver klump. Smør evt. ketchup på og rul en halveret pølse. Lad dem hæve yderligere 20-30 min.
Bag dem ved 200 grader, i ca. 18 min. alt efter ovn. Pensel gerne igen afbagning, med mælk el. æg.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply