Follow:

Studytime

I dag var første dag, med forelæsninger. Det er lige noget man skal vende sig til. Og så har jeg fået mig en rigtig computer, jeg har kun haft en tablet, de sidste 2-3 år, og det er altså ikke det samme. Den sidste jeg havde, fik jeg tilbage i gymnasiet, det var dengang at det var hot at have en mini bærbar, så den var ikke mere end 9″. Jeg har aldrig helt sluppet det, da jeg synes det er træls at, slæbe rundt på alt for meget vægt, og så passer de også bare bedre i pænere tasker. (hehe) Så min nye computer er kun 13″, og det passer mig rigtig godt. Så velkommen til min nye bedste ven, håber vi kommer til at være sammen hele min uni tid.
Vil lige tippe om at Twinfood har lavet et indlæg, med nogle virkelig gode ideer og opskrifter til madpakken. Jeg er ved at afprøve nogle af dem, og skal nok vende tilbage med billeder og en anbefaling. Men det er endt med at blive et late night project, det sker ret tit når jeg kommer i tanke om, noget jeg liiige skal prøve af i køkkenet.
Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply