Follow:

Æblechips

 

Vi havde en del æbler liggende som var begyndt at blive melet, så tænkte de skulle bruges inden de blev helt dårlige. Så det blev bla. til æblechips. De er ret søde i smagen og er et godt alternativ til andre sødesager. Og utrolig nemme at lave. Man kan lave dem plain, eller man kan putte lakrids, kanel, eller andre lækre sager på.
Fremgangsmåde:
Brug 2-3 æbler, stik kernehuset ud og skær dem tyndt, her er et mandolinjern ret anvendeligt. Men pas på med at lave dem for tynde, for så kan de ikke komme af bage papiret igen. Men for tykke så tager det utrolig lang tid, og de er svære at gøre sprøde. Mine blev skåret 1,5 mm og det var lige på kanten, til at blive for tyndt. Placer ringene på 2-3 plader med bagepapir. Stil ovnen på 100 grader, varmluft. Kom pladerne i ovnen og lad dem bage i ca. 2 timer, til de er sprøde. Hvis der skal ekstra smag på, så skal det drysses på halvvejs. Husk at løsne dem mens de stadig er varme, så de ikke sidder fast på papiret.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply