Follow:

Bananmuffins

Jeg kigger ofte i mine skabe og skuffer i køkkenet og tænker, hvad kan det blive til hvis jeg tilføjer to ting. Sådan lidt hvilke muligheder har jeg for at lave noget lækkert. Og så gik jeg forbi de der hylder i Føtex med undgå madspild, hvor man kan købe det frugt og grønt som har fået lidt mærker, men bare billigere, i stedet for at de bliver smidt ud. Og der var så en stor pose med bananer, som så meget trætte ud, til 10 kr. Det er bare med at købe, for de kan bare fryses ned og bruges til alverdens lækre ting. Nå men summen af det blev denne opskrift.

 

Så her kommer min ynglings opskrift på bananmuffins, de er super usunde og super nemme, men man kan lave erstatninger nogle steder.
24-30 stk
Ingredienser:
– 4 bananer
– 500 g sukker (kan bruge kokossukker)
– 2 æg
– 500 g mel
– 1½ dl olie
– 4 g salt
– 25 g bagepulver
– 2 tsk vaniliesukker/pulver
– 180 g kokosmel
– 100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader. Mos bananerne. Bland alle ingredienser, hak chokoladen og kom den i til sidst. Bag i dem i 20-30 min alt efter hvilken ovn man har. Lad dem køle helt af inden man spiser dem.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply