Follow:

Clinique all about eyes rich

Clinique’s All about eyes rich, er et af mine favorit beauty produkter. Jeg har brugt det de sidste 5-6 år. Et af de produkter som jeg på ingen måde kan leve uden, så da det gik op for mig igår, at der simpelthen ikke var mere at skrabe ud af krukken, så måtte jeg fluks ind til byen efter arbejde og købe en ny. Det er dog ikke en af de billige, jeg måtte slippe 290 kr, men så skal det siges at den holdet et helt år, sååå.. jeg synes det kan betale sig (under 1 krone om dagen i forbrug, og bruger den jo både morgen og aften).
Da jeg købte den første gang, var det fordi jeg havde nogle tørre pletter inde ved øjet, og de forsvandt efter brug af cremen. Kunne virkelig mærke at jeg følte mig lidt tør om øjet i morges, da jeg som sagt ikke havde mere.
Meningen var at jeg skulle have taget outfit billeder i dag, men det stormer jo udenfor, så det blev ikke til noget. Og når man kommer sent hjem mange dage om ugen og så ellers har ligget syg, så er det lidt småt med de billeder, det ved jeg godt, det skal nok komme det lover jeg, skal lige kringle den.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply