Follow:

Klipning

En klipning har været tiltrængt længe for mig, og har jo et nytårs fortsæt der går ud på at, jeg skal klippes minimum 2 gange i år. Og det er ved at være længe siden sidst så, nu skete det endelig. Det er ikke den vilde forandring, der er kun taget spidser og etager. Er fint tilfreds med resultatet, selv om der ikke er sket meget, sådan er det når man godt kan lide at have langt hår, og ens hår ikke er skabt til pandehår og andet spas. Har prøvet page flere gange, men er aldrig blevet særlig glad for det. Blev klippet ved Moii, det er anden gang, de er super søde og dygtige dernede, så kan klart anbefale det.

Så her er lige en før og efter selfie

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply