Follow:

New in

Jeg har savlet over denne fra H&M Trend siden jeg så den på Mia Gardum’s blog, den er virkelig flot, og utrolig lækker i kvalitetten. Der er bla. Mohair uld i, som gør den virkelig lækker og blød. Jeg har altid været ret sart med striktrøjer, fordi jeg synes mange af dem stikker. Det gør denne også lidt, men ikke mere end at jeg har haft den på i dag, og vænnenede mig ret hurtigt til det. Den er dejlig varm, og det er virkelig vigtig, for vi er gået ind i en tid nu, hvor jeg virkelig synes det bliver koldt. Jeg er stadig på udkig efter flere lækre striktrøjer, da man ikke kan få for mange, og mit sortiment ikke er så stort. Jeg ønsker mig især en i kashmir, men har ikke lige fundet den rette endnu. Kender i til nogle meget enkle kashmir striks? Det bliver nemlig helt sikker et fødselsdagsønske.
Dagen har budt på arbejde med studiegruppen, arbejde her inden længe, og så tror jeg, jeg skal ud og have en lille øl med arbejdet senere, da vi har en som stopper. Og så er det jo efterårsferie, så lækkert! Herhjemme står den på flytning hele ugen. Skal i lave noget spænende i efterårsferien?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply