Follow:

Oktobers ønsker…

Nu er vi ved at vær ved månedens ende. Jeg lavede et indlæg i starten af måneden, om hvor jeg gerne ville invester i. Så jeg tænker at vi lige kigger tilbage på hvordan det egentlig gik med det.

Der er en del udgifter forbundet med at flytte, så det var ikke meget det blev til. Der har dog sneget sig andre ting ind istedet. Som min rullekrave strik i den fantastiske grønne farve. Den virkelig lækre og bløde strik fra H&M, har boet på skift i de to striks det sidste stykke tid. Jakken fra Only fik jeg købt, næsten lige da måneden startede, for det var virkelig en ting jeg manglede. Den har jeg også fået brugt den del på det sidste, den kommer dog rigtig meget an på vejret, så nogle dage er det blevet min vinter frakke i stedet. En klipning sneg sig også ind lige her i slutningen af måneden, sammen med en aloe vera plante.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply