Follow:

Trapholt

I går tog vi en pause fra vores flytteri, og tog en tur til Kolding for at gå på Trapholt. Vi var bla. inde og se Arne Jacobsens sommerhus, som var indrettet med nogle af alle hans fantastiske ting. Et meget specielt sommerhus, som han har designet, og som var meget minimalisktisk og langt foran sin tid.
Så var der også andre spænende udstillinger som “Kvinder i dansk møbel design”, “Fetishism” og “Ikke til salg”. Alle udstillingerne er virkelig spænende på hver sin måde, helt sikkert et besøg hver, hvis man har lidt tid i efterårsferien(og så koster det kun 40 kr, for studerende).

 

Jeg er stadig ikke så god til at få taget billeder af mig selv, bliver altid lidt usikker. Nå men det bliver nok bedre, lad os da håbe det. Jeg havde min nye strik på fra H&M Trend, jeg har levet i den siden jeg har købt den. Det der med at den kan stikke/klø lidt er jeg kommet mig over. Og så er mine elskede læder bukser fra Envii, kommet tilbage fra systue, de var desværre gået op i lommen. Generelt et ret afslappet outfit, det er jo ferie.

 

Vi endte vores tur til Kolding på Cafen Stalden, hvor jeg fik denne lækre burger. Men nu er det tilbage til nedpakning af lejlighed, så der kommer nok ikke meget aktivitet herinde de næste par dage, da vi får den nye lejlighed i morgen.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply