Follow:

Granatæbler

Jeg var hjemme for noget tid siden, og vi fik en rigtig lækker salat med grønkål og granatæbler. Min mor og hendes mand synes det var ret besværligt at få kerne ud, og det kan det også være. Men jeg så for efterhånden længe siden en video på youtube, som viste den smarte måde at få dem ud, uden at der er røde stænk i hele køkkenet. Så jeg har lavet en lille guide, til hvis der er andre som også elsker granatæbler, og synes de er lidt besværlige at pille.
1. Man skal bruge granatæbler, et spækbræt, en kniv, en skål og et dørslag.
2. Skær toppen og bunden af granatæblet, og skær fire snit lodret, så man kan dele den på midten og en gang mere.
3. Put granatæblet i vandet og del den i fire dele.
4. Pil kerne ud en slice af gangen, under vandet, så det ikke sprøjter.
5. Når alle kerner er pillet fra hinderne, hæld da kerne op i et dørslag, så vandet hældes fra. Pil evt. rester af hinder fra.
6. Jeg plejer at putte dem i skåle, låg på og så i køleskabet. Så er der til morgenmad, salater osv. de kan sagtens holde en uges tid.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply