Follow:

Kødfri mandag

Hver mandag er jeg alene hjemme, da min kæreste er på arbejde. Og jeg forsøger så vidt muligt at spise kødfrit, da jeg ikke synes der er nogen grund til altid at spise kød. Da det for det første er rigtig dyrt, og for det andet udleder industrien rigtig meget CO2, så man kan lige så godt gøre sit for at hjælpe os selv og naturen. Det kan dog blive en lang og meget politisk præget snak, så den gemmer vi til en anden gang.

 

 

Det er ikke verdens sværeste eller banebrydene ret, men det er super nemt, enkelt og velsmagende. Det er rispapir ruller, i denne omgang med stegt hvidkål, mango, avocado og agurk. Man kan sådan set putte lige hvad man vil i. Jeg havde et hvidkål i køleskabet som snart skulle bruges, så jeg smed det bare på panden med olie. Stegte det til det var helt blødt, med lidt salt og hvidvins eddike. Så er det bare med at rulle, og bare gå ombord, med soya, chilesovs, og andet lækkert dyppelse.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply