Follow:

Nespresso, what else?

Min “bedste ven” lige i øjeblikket er vores Nespresso maskine, den simpelthen den bedste kaffe, og det er lige hvad man har brug for til eksamens læsning. Vi har haft den i snart et år, og vi har virkelig brugt den meget. Vi er ikke typerne som drikker 5 kopper kaffe om dagen, men vi elsker at nyde en god kop kaffe om eftermiddagen eller nogle morgner. Så derfor er Nespresso perfekt. Nemt, hurtigt og lækkert.
Det kan godt se at nogen vil synes at det er dyrt at købe kapslerne, men for mig er det en ting jeg nyder, og derfor ser det lidt som en snack. Så når de koster max. 4 kr pr. stk, synes jeg ikke det er slemt. Desuden så får man en virkelig god service hos dem, de levere kapsler mega hurtigt og hvis din maskine går i stykker, så kommer de med en man kan låne, mens den anden bliver repareret. jeg kan se at de lige i øjeblikket er på tilbud inde på Nespressos hjemmeside. Det var en oplagt julegave hvis i spørger mig.

 

Vores er en Umilk, og findes lige her.
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply