Follow:

November ønsker

Strik/Selected femme – Habit bukser/H&M – BH/H&M – Creme/Embryolisse – Skjorte/Vila – Bukser/Envii 
 
Denne måneds ønsker, er en god blanding af ting som jeg mangler i garderoben. Og så bærer den præg af, at jeg har en del lange dage på uni, og derfor gerne vil have noget komfortabelt. Strikken har jeg vist før, og tror jeg skal forbi Magasin i morgen for at, se om de har en i min størrelse, for den var udsolgt på hjemmesiden. Så fik jeg aldrig købt mig et par cigaret/habit bukser i sidste måned, har ikke helt kunne finde nogle som jeg tror passer, men vil lige prøve dem fra H&M, i morgen samtidig. Skjorten har jeg også vist før, men de sidste par dage har jeg stået og manglet en sort skjorte om morgenen, så nu skal det være.
Buskerne fra Envii er virkelig fine, og ville være så gode til at have på, sådan en lang dag på uni. Har ikke helt mærket på dem endnu, men det må jeg lige få gjort. Man kan ikke se det, men der er sådan nogle lyse striber ned af siden, det gør dem lidt mere sporty. Og så er jeg ret glad for BH’er hvor der ikke er bøjle i, da jeg synes de begynder at genere sidst på dagen.
Embryolisse er en af mine ynglings cremer, og jeg er ved at gå tør. Men har stærkt overvejet om jeg skal prøve Avené, da jeg har hørt den skulle være super godt. Skal undersøges nærmere, ellers kan man jo altid hoppe på den sikre og kendte valgt igen.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply