Follow:

The Food Stall

Jeg pendler som sagt hver dag til Kolding. Og nogle morgner kan, som de helt sikkert også kan for andre, være ret travle når man skal nå et tog. Så er det altid lækkert at man lige kan snuppe noget med på banegården. Der er selvfølgelig altid pølsehorn og andre fastfood snacks i 7/11, men der er også et sundere alternativ, The Food Stall.
The Food Stall er et super lækkert sted, som laver sund og nærende mad, man kan have med på farten. Jeg er især helt afhængig af deres hjemmelavede juice, som jeg køber til mig selv, hvis jeg nogle dage trænger til ekstra forkælelse. Især den røde (æble, citron, gulerod, rødbede, ingefær og appelsin) og orange (æble, gulerod og ingefær), er blandt favoritterne.
De nogle rigtig fine fastfood alternativer, med både sandwich og salatbar og sundere snacks man lige kan snuppe med på togturen. Det er næsten svært for mig ikke lige at runde den hver dag, det er så fristende.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply