Follow:

Max factor clump defy

Min ynglings mascara, gennem en del år efter hånden og som jeg altid vender tilbage til er, Max Factors Clump Defy. Dens buede børste gør det meget nemmere at, ligge en flot mascara på både de nederste og øverste vipper. Da den passer med øjets form. Samtidig er den virkelig god til at skille vipperne flot fra hinanden. Og som et plus så indeholder den ikke nikkel, som en del andre mascara desværre gør. Jeg har nikkel allergi og kan derfor, med det samme mærke hvis der er noget i. Det gør at mine øjne bliver røde, løber i vand og klør helt vildt. Så det er en super vigtig faktor for mig.

 

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Uha, den ser fin ud 😀
  Det vigtigste er jo farven, det ved vi alle!

  http://camillajulie.looklab.dk/

  11/12/2015 at 12:26
 • Reply Freja

  Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  12/12/2015 at 07:43
 • Reply Freja

  Ja det er rigtig. Men for mig er der dog en del andre ting, som er vigtigt før jeg bliver ved at købe den. 🙂

  12/12/2015 at 07:45
 • Leave a Reply