Follow:

Vaniljekranse

Jeg kunne virkelig godt bruge en weekend mere. Puha den forsvandt da ret hurtigt. Nå men weekenden er blev brugt i familien skød. Vi har bl.a. bagt vaniljekranse og de er bare blevet gode. Og så tog vi tidligt hjem i dag, for at få sat vores skrivebord op. Det er bare blevet godt. Skal nok vise et billede når vi er helt færdige med, det skal nemlig lige bahandles, inden det kan tages i brug.
Men her kommer en virkelig god opskrift på vaniljekranse.
Ingredienser:
– 500 g hvedemel
– 350 g smør
– 1 strang vanilje
– 250 g sukker
– 130 g afskallede mandler
– 1 æg
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 garder. Rør mel og sukker sammen til en grynet masse, gem lidt sukker til vaniljen. Flæk vaniljen, skrab kornene ud og bland dem med sukkeret. Hak mandlerne meget fint og kom dem i. Tilsæt til sidst ægget, og ælt dejen til den er ensartet. Monter kødhakkeren på bordet, med en stjerneplade og kør massen igennem. Skær dem i mindre stykker og saml dem til ringe. Bag dem i ca. 10 min, men hold øje for de bliver hurtigt for mørke.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply