Follow:

Ellos interiør

ServeringsbordSofabordTøjstativ (billeder fra Pinterest)
Er stadig helt i retromode! Mere, mere, mere. I min søgen efter et servieringsvogn/barbord, til min veninde, endte jeg inde på Ellos.dk. Har aldrig rigtig fået tjekket deres side ud, men der er vist noget jeg er gået glip af. De har virkelig nogle fine ting. Især disse tre ting måtte gerne flytte ind hos mig. Har desværre ikke plads til serveringsvognen, men vi står og mangler et sofabord, og der synes jeg dette er et godt bud. Er dog i tvivl om det er stort nok, da det kun er 57 cm i diameter, og der er ikke så meget som vi måske havde tænkt det skulle være.
Tøjstativet kunne være en rigtig fin løsning til min garderobe. Meningen er at vi vil lave et i vandrør og så skal det hænge på væggen. Men hvis det ikke kan lade sig gøre, så er dette et super alternativ. Det er virkelig pænt, og findes også i flere farver. Og så til 232 kr, så er det lige før at den anden løsning, ikke kan betale sig.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply