Follow:

En anbefaling: “Under Sandet”

Puha hvor tiden flyver afsted omkring jul og nytår. Synes lige det har været jul og så puf! Og nu er vi så i det nye år og eksamen er lige op over. Synes virkelig dagene forsvinder mellem hænderne på mig. Meget af min tid går i disse dage med at læse til eksamen. Men jeg holdt dog en fridag 1. januar. Hvor kæresten og jeg plejede vores tømmermænd hele dagen, og bla. valgte at tage i biffen. Vi var inde og se “Under sandet”, ikke lige frem en film som er så god for tømmermændene. Man må sige at den er temmelig barsk, men på en og samme gang virkelig en oplevelse. Fik virkelig gåsehud og var næsten hele følelses registeret igennem. Puha kan få helt ondt i maven over, at det rent faktisk har fundet sted. Vil ikke sige så meget andet end, “Se den!”.

Så hvis I ikke ved hvad du skal bruge din søndag aften på, så er her i hvert fald et forslag.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Katrine Ringbæk Classen

  Uhh jeg vil så gerne se den!

  Katrine
  // http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  03/01/2016 at 17:49
 • Reply Freja

  Siger bare gør dig selv den tjeneste at gøre det 🙂

  03/01/2016 at 18:23
 • Reply Benya Suwan

  Åh, den vil jeg helt vildt godt ind og se!

  http://benyasuwan.dk

  03/01/2016 at 20:42
 • Reply Freja

  Tror den køre lidt endnu, så muligheden er der i hvert fald 🙂

  04/01/2016 at 09:02
 • Leave a Reply