Follow:

Endnu en kålsalat

 

Puha hvor er det blevet koldt!! Jeg tænkte igår, da jeg skulle på arbejde, at det var da lækkert med solskin. Men der blev jeg snydt, for det var vanvittigt koldt! Havde en sindsyg hovedpine, da jeg endelig nåede frem til mit arbejde. Men blev jeg klogere af det, da jeg skulle afsted i dag, selvfølgelig ikke! Så nu er huen lagt frem, til jeg skal afsted på arbejde senere.
Frokosten i går stod på endnu en kålsalat. Jeg er ret begejstrede for kål, synes det er vildt lækkert at det er så sprødt. Og så kan det bruges på så mange måder.
Salaten består af:
– Hvidkål
– Salatblade
– Gulerødder
– Pomelo
– Æble
– Granatæblekerner
Samt den samme dressing som jeg brugte til grønkålsalaten. Kan godt lide at skrælle gulerødderne helt som her, da den så ikke bliver så hård at tygge. Og så ser det da også pænere ud.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply