Follow:

Fødselsdags og Jule favoritter

Jeg har som sagt fødselsdag i december, så der var mange gaver på en gang. Her er to af mine favoritter, som jeg lige vil dele med jer. Det har været nogle af de gaver jeg har brugt allermest. Jeg har næsten levet i strikken, som er fra Moss Copenhagen, og i 100% cashmere. Den er så blød og lækker. Den er samtidig lidt tynd i det, så man kan stadig have den under en blazer eller læderjakke. Men samtidig stadig varm nok til, at have på og bare en vinterjakke over, dog ikke på de helt kolde dage som vi har lige nu. Jeg er så glad for den, og tænker at jeg i hvert fald skal have en mere, i en af de andre farver. Find den lige her.


Olien er fra Ole Henriksen, og en jeg har haft før for et par år siden. Og ville gerne have igen, men synes ikke lige jeg selv havde råd til den. Men var så heldig at få den i gave, og jeg er virkelig glad for den. Den er heldigvis præcis så godt som jeg huskede. Den dufter helt fantastisk af lavendel, og så gør den virkelig min vintertrætte hud så blød. Bruger den lige efter badet, mens jeg stadig har lidt fugtig hud. Samt de dage jeg enten ikke skal ud eller det er et aften bad, så får ansigtet også en lille bitte smule. Find den lige her.

 

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply