Follow:

Grønkålsalat

Jeg er fantisk på vej ud af døren og til min første mundtlige eksamen i år. Puha jeg er mega nervøs, og så er det ingen gang sikker, at jeg kommer op i dag, da den ene af de to eksaminatorer er blevet syg. Krydser fingre for at det bliver overstået i dag, så jeg ikke skal gå og tænke over det mere.
Her kommer lige den frokost jeg fik i går, jeg købte grønkål på vej hjem fra træning. Og der er altså meget i sådan en pose, så nu er det bare med at få lavet så mange ting med grønkål, som muligt. Hvis der er nogle gode opskrifter som I kan anbefale, så smid gerne et link.
Salaten består sådan set bare af:
– 3 blade grønkål
– ½ æble
– ½  avocado
-1 håndfuld granatæble kerner
– lidt hasselnødder
Og dertil har jeg lavet en meget enkel dressing. Som bare er lavet lidt på mavefornemmelse af, olie, sennep, honning og salt.
Bollen blev bagt den anden dag, af min søde kæreste, det er han ret ferm til. Vi har altid lidt en konkurrence om hvem der er bedst til at bage, og må sige at disse altid er gode. Opskriften skal nok komme op.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply