Follow:

House of cards

Jeg vil lige dele min begejstring med jer. På sådan en lidt kedelig søndag, hvor vejeret ikke helt kan finde ud af hvad det selv vil. Måske er der andre end mig, som har lidt tømmermænd. Jeg var til en forsinket julefrokost i går, 3 øl og 2 shots, lyder ikke af meget, men er åbenbart nok til, at få mit hoved til at gøre ondt.

Som jeg har skrevet før, så er jeg gået i gang med at se House of cards. Begejstringen vil ingen ende tage, synes virkelig den er spændenede. Jeg var også kæmpe fan af borgen, så ved ikke hvorfor jeg ikke er gået i gang noget før. Men nu er jeg så midt i 2 sæson, og kan næsten ikke overskue at skulle på arbejde om lidt, for det er langt mere tiltalende at ligge under dynen og se serie. Men til jer som ikke skal arbejde, og som ikke har set den, gør det!

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply