Follow:

Hvad eksamen gør ved mig..?!

Man bliver sådan lidt mærkeligt af, at læse til eksamen. Det kan jeg skrive under på. Den anden anden dag jeg var på arbejde, havde jeg svært ved at koncentrere mig om hvad kunderne sagde, eller hørte forkert. Prøvede at rede den ved at joke med, at man bliver mærkelig i hovedet af, at gå til eksamen. Men der var ikke så meget forståelse at finde, den ældre mand kiggede bare mærkeligt på mig og pointerede, at det var mange år siden han havde gået til eksamen. Ja ja.. men stadig..
Når man begynder at drømme matematiske drømme, lige inden eksamen. Eller når man vågner om morgenen og det første man tænker er om den eksamen man skal til går godt.
Samtidig er det eneste man kan snakke om eksamen. Man snakker eksamen med studiekammeraterne, forældre og bedsteforældre. Og når ens andre venner spørg hvordan det går, så er man slet ikke til at stoppe igen. Og mens jeg sidder og skriver dette, kommer jeg til at tænke på de termer, som ville beskrive denne tilstand.
Puha, jeg mangler nu kun en eksamen for, at være ude af dette cirkus. Og jeg glæder mig helt vildt til, at få mit liv igen.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply