Follow:

Januar ønsker

 

1. Frakke/Magasin – 2. Frakke/Vila – 3.Thermal water spray/Avéne – 4.Løbebukser/Ozon – 5. Sko/H&M – 6. Juicer/Wilfa
Her er nogle af de ting som, jeg rigtig gerne vil have fingre i, her i januar. Jeg har snakket om ny frakke længe, og især den fra Selected Femme som bla. er på udsalg nu. Jeg prøvede den så for nylig, og den sad bare ikke som jeg havde håbet. Så nu leder jeg videre, og især denne fra Magasin, har jeg kigget på ved flere lejligeheder. Men den er ikke på udslag, og synes ikke lige at der er råd til en frakke til 899, her efter jul og nytår. Så er denne fra Vila er måske et bud, men har ikke prøvet den så…. Kan være det ender med først at blive til næste vinter. Til gengæld så er de sko fra H&M, som jeg har snakkede om flere gange på udslag, og er da også endt hjemme hos mig nu.
Mangler virkelig et ekstra par trænings bukser i lang model, da mange af dem jeg har er i capri. Det er lige koldt nu her, og heller ikke særligt flatterende at vise frem i fitness. Sådan et par vinterblege og nærmest blå af kulden, ben skal ikke se dagen lys offentligt. Jeg har et par fra Ozon i forvejen, og det er mine ynglings. Så har faktisk være i føtex og købe et par mere. De er nemlig på tilbud i denne uge med 40%, så jeg slog til. Dem jeg har købt, er dog ikke helt samme model som de gamle. De her er lidt tynder, men det er også ok, så kan jeg have dem på længere tid til foråret. Vil sige at jeg synes at Ozon laver en del fint træningstøj, til en fornuftig pris.
Sidst men ikke mindst, den juicer jeg ønskede mig til jul. Fik flere af den samme bog til jul, som jeg har fået penge tilbage for, så der skulle være råd til den. Går dog og håber at den kommer på udsalg. Det kunne de godt lige tag at gøre. Please!
Har i nogle ting i bare må eje i januar?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply