Follow:

Mit lille kontor hjørne

Jeg har ikke fået vist mit lille kontor hjørne endnu, så her kommer det. Det er her jeg i øjeblikket, bruger det meste af min tid. Det er en borplade som er ca 3 meter lang, som vi har sat op under vinduet i den ene ende af lejligheden. Det var ikke helt let at få op, men nu hænger det der, og vi er super glade for det. Bordpladen er købt i Silvan, og er kun slebet og behandlet med sæbevand, for at bevare et så råt udtryk som muligt.

 

Jeg var så lige i Søstrene Grene den anden dag, og faldet over denne fine kurv, metal skål og æsken. Synes farverne og materialer komplimentere hinanden fint (bortset fra hulmaskinen), og kan holde styr på mine kontor redskaber. Jeg kunne dog godt tænke mig, nogle brevbakker som ligende kurven. Men det må komme. Det er dog et meget langt bord med masser af plads, som er ret tom lige nu. På den anden side er jeg ikke sikker på jeg vil have alt for meget stående fremme. For når jeg sidder og arbejder bruger jeg en del plads til bøger og papirer. Tror også det kan ende med at se alt for roddet ud, hvis man bare fylder ud, for at gøre det.
Kom gerne med gode forslag?!

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply