Follow:

Nytårs fortsæt..

Faldt lige over dette billede fra Marens blog, synes virkelig det er rammende, for hvordan jeg har det med nytårsfortsæt. Har altid synes det var sådan lidt åndsvage og ret kliche agtige, de bliver altid lavet i god tro, og holder ca. 1 måned, og så kan man så have dårlig samvittighed resten af året. Dog havde jeg et enkelt sidste år, som jeg har fortalt om før, det var at jeg skulle klippes minimum 2 gange. Det var rimelig simpelt og det lykkedes mig også.
Så med fare for selv at blive lidt kliche, så vil jeg lave en lister over ønsker for 2016 i stedet.
– Jeg vil gerne blive bedre til at få set mine veninder noget mere
– Blive bedre til at få drukket vand. Sidst hjalp det med en app som hed Hydro Coach. Så blev jeg rigtig godt til at huske det selv, og så blev den slettet. Og så gik det så ikke så godt med at huske.
– Blive bedre til at få trænet min ryg, da jeg har mange rygproblemer pga. svag ryg.
– Blive klippet 2 gange på et år. Det gik så godt sidst og mit hår har virkelig godt af det.
Jeg tænker at lade det blive ved det. Det endte da vist med mest af alt at ligne en liste med nytårsfortsæt. Lad os håbe ved at kalde det noget andet, at det så går bedre. 🙂 Har i nogle ønsker for 2016?

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply