Follow:

Søndags boller

Uhh søndag! Havde planlagt at skulle sove længe, men det blev der ikke noget af. Vi var i Vejle  går til 25 års fødselsdag, og skulle helt til Svendborg og aflevere en lånt bil. Så vi endte med, at sove i Svendborg og så kørte min far os hjem tidligt i dag. Så når man nu var oppe og i gang, så kommer dagen til at gå med alle de huslige hængepartier, som er blev forsømt under eksamens læsningen. Så  vi er klar til endnu en uge, med læsning fra i morgen.
Ville bare lige tjekke ind og give jer opskriften på de boller, som min kæreste bage den anden dag. De er virkelig gode, og vi har heldigvis hele fryseren fyldt. Lucky me!
Ca. 20 boller
– 10 dl vand
– 20 g gær
– 2 tsk salt
– 1200 g mel
– 1 spsk honning
Gæret opløses i vand, herefter blandes resten i og dejen æltes. Vi bruger altid røremaskine, så der får den bare ved høj hastighed, i hvert fald 20 min. Dejen er forholdsvis blød. Dejen stilles til hævning over natten, i køleskabet. Dejen deles i 20 stk, med en skarp kniv eller en brødspardel. De er svære at forme da dejen er meget blød, så de skal bare deles og lægges på bagepapir. De bages ved 230 varmluft i ca. 12-14 min, og vi bager dem altid på en forvarmet støbejeensplade eller en bagesten.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply