Follow:

Ames støvler

DSC00356DSC00355Købte disse Ames støvler fra Moss Copenhagen, mens min kæreste var på skiferie, for 14 dage siden. Kunne ikke sove den første aften (man vender sig godt nok meget til der ligger en anden, ved siden af en), så jeg endte med i frustration kl 1 om natten, at bestille et par støvler. Men da de så kom et par dage efter, blev jeg virkelig glad. De er så fine, og i ægte læder.

DSC00354DSC00353De minder meget om Aknes Pistol støvler. Har to par alm. flade støvler, men mangler til når jeg skal ud at spise, eller bare gerne vil have lidt hæl på. Samtidig er de ikke så høje at jeg ikke kan have dem på til hverdag også, har dårlig ryg og har derfor svært ved at gå i høje sko længere tid af gangen. Dog passer de super fint i højden. Har ikke nået at have dem på inden vi tog på skiferie, for lagde mig lige syg et par dage inden, så nu glæder jeg mit til at komme hjem og få dem indviet.

    DSC00357 DSC00352 - Kopi

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply