Follow:

Boganmeldelse: “Det der ikke slår os ihjel”

 

Jeg fik bogen her i fødselsdagsgave, som nogen måske husker. Fik dog også en del andre, også i julegave. Jeg har aldrig læst millenium-serien, hvilket er en skam, for har set filmene flere gange, og synes virkelig de er gode. Men oftest forholder det sig jo sådan, at bogen er mere fyldestgørende end filmen. Men nu har jeg læst den nyeste i serien, dog er det ikke samme forfatter. Og eftersom jeg ikke har læst de andre, kan jeg ikke udtale mig om skrive måden er den samme.

DSC00286

Bogen udspiller sig i på den samme scene som resten af serien, med både Mikael, Lisbeth og Erika. Hvor Mikael rodes ind i en ny stor historie, om det kriminelle netværk som Zalachenko arbejde i. Samtidig har Lisbeth siden sin fars død, forsøgt at finde ud af mere om dette netværk og hvordan de operer. Og på denne måde krydses Mikael og Lisbeths veje igen.

Jeg synes bogen var rigtig god, da jeg først kom ind i den. Da jeg ikke synes starten lagde op til noget specielt. Dog blev jeg ret grebet af den, og måtte bruge den en aften på at læse den sidste 1/4 del, da jeg ikke kunne slippe den uden at vide hvordan den endte. Vil helt sikkert anbefale den, hvis man også godt kan lide universet fra filmene (kan jo ikke sige noget om bøgerne). Er dog i tvivl om nogle af de oplysninger som kommer gennem bogen, om de høre til i de oprindelige bøger, eller om det er noget den nye forfatter har fundet på. Må næsten læse dem bare for at være sikker 🙂

DSC00287 DSC00288 DSC00289

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply