Follow:

En dag i mad..

 

Billederne er fra i torsdag, hvor jeg startede dagen med at tage til heatwave yoga. Jeg vil sige det sådan, at jeg aldrig har prøvet noget ligende. Kan ikke helt finde ud af hvad jeg skal synes om det. Tror næsten jeg er nød til at prøve det igen, for at finde ud af hvad jeg skal mene. Dagen startede godt med en potion yoghurt og hjemmelavet mysli.       

Jeg var helt udmattet og hunde sulten da jeg kom hjem. Så frokosten kom til at stå på smoothie, som er lavet på 2 skriver ananas, 6 stk frosen mango, ½ æble, 1 spsk chiafrø, 1 spsk yoghurt og lidt juice.

DSC00314

Derudover lavede jeg en gang røræg, med bøffel mozzarella, chiafrø, salt og peber. Samtidig med nogle tomater, der blev vendt på planden, og en avocado til.

DSC00313

Virkelig mættenede og godt efter yoga.

DSC00310Til aften stod den på rester, da jeg havde en aftale med en veninde om at tage i biffen. Vi skulle allerede være der kl 17.45, så det skulle være nemt og hurtigt. Heldigvis havde jeg lavet en stor potion aftensmad dagen før.

DSC00321

Det er en af min kærestes hof retter. Vi får den ret tit, den er godt nok ikke så sund, men det smager vildt godt og er rigtig nemt at lave.

DSC00319

Opskriften er hentet her fra, men vi har dog selv lavet lidt om.

Til 2-3 personer (kan være til dagen efter også)

 • 1 ps pasta skruer
 • ½ chorizo pølse
 • 1 spsk chili flager
 • ½ løg
 • 1 fed hvidløg
 • 1 tsk fennikelfrø
 • 1 tsk timian
 • 2 spsk tomatpure
 • 1/4 L fløde
 • salt og peber
 • evt. parmesan

Sæt pastaen over at koge. Hak løg, hvidløg og chorizo i tern. Kom olie på en pande, sammen med pureen og kryderier og få det svitset det af kort. Kom øg, hvidløg og chorizo på og steg det uden det får for meget. Kom fløde i, og lad det koge lidt ind. Når pastaen er klar kommes den i blandingen, og vendes rundt. Server med revet parmesan.

DSC00317

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply