Follow:

Februar ønsker

1.Rensevand/Bioderma – 2. Thermal spray/Avéne – 3. Serum/Dennis Knudsen – 4. Mascara/Max Factor – 5. Bukser/2end one – 6. Skraber blade/Gillette proskin – 7. Juicer/Wilfa 

Her er de ting jeg går og mangler, og som nok kommer til at være de investeringer jeg laver i februar. Der er en del beauty ting på, da jeg er løbet tør for næsten alt. Thermal sprayen havde jeg også på sidste måned, sammen med juiceren, håber meget på at juiceren bliver denne måned. Min hud har virkelig haft det hårdt, med den vinter vi har haft. Så jeg regner med at investere i en serum, så jeg kan få lidt mere glød og fugt til huden igen.

Bukserne har jeg kigget meget seriøst på siden indlægget her. Synes alle mine yngling jeans er ved at gå fra hinanden. Bedst som jeg troede at jeg havde reddet mine læderbukser, så er den ene strop faldet af, selvfølgelig! Typisk!

Jeg har prøvet de fleste varianter af Gillettes skrabere, og konklusionen er at det helt sikkert er proskin sensitive eller embrace sensitive som er de bedste, hvis i spørg mig. Bryder mig ikke meget om dem med sæbe om. Fandt tilfældigt den anden dag, en pakke med 6 stk, sat ned til 175 kr, så jeg slog til. Min Kæreste har købt en Razorpit, som skulle gøre at bladene holder længere. Så det har jeg tænkt mig at teste med mit nye køb, og jeg skal nok vende tilbage med resultatet.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply