Follow:

Januar ønsker.. opdate

DSC00291

I dag har jeg sendt min kæreste afsted, på skiferie. Det betyder en hel uge for mig selv, og for ikke at komme til at savne ham for meget, har jeg planlagt en masse veninde aftaler. I dag står den på kaffe-date, med en dejlig veninde, som jeg ikke har set længe. I morgen har jeg en bif-aftale, onsdag aftensmad og så kommer min veninde fra København fredag og overnatter. Så jeg får slet ikke tid til at savne ham (måske lidt).

DSC00292 DSC00293

Et lille kig på de udsalgs fund, jeg har gjort mig i den forgangende måned. I har allerede set mine hvide sneakers fra H&M, som jeg er rigtig glad for. De har dog ikke været så glad for at komme ud i det smat vejr, så de er ikke luftet så meget som ønsket. Til gengæld, så har jeg virkelig været glad for det uldtørklæde fra Moss Copenhagen, som jeg har investeret i. Det har virkelig været godt på kolde og blæsende dage. Monki toppen havde jeg på den anden dag, til dette outfit. Men den kommer nok mere på når vejeret bliver varmere. Og så er der to skjorter. Elsker skjorter. Bortset fra når de skal stryges. Den grå fra Vila har jeg især gået meget i, den er virkelig god til hverdag. Håber i har gjort nogle lækre udsalgsfund?

DSC00294

Købte også et par løbebukser, som er blevet brugt flittigt! En ny frakke blev det aldrig til, tænker jeg måske venter til det bliver vinter igen.  Heller ikke en juicer blev det til, håber virkelig at det bliver denne måned. Men der er lige en skitur, som også skal betales, samt nye bøger. Så vi får se. Mine Februar ønsker kommer her en af dagene.

DSC00295 DSC00301

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply