Follow:

Træning

For 1,5 år siden var jeg i mit livsform. Jeg var i gang med at træne op til Toughest, som er et militær forhindringsløb, som bla. bliver afholdt i København. Men midt i dette fik jeg en arbejdskade, i min albue. Samtidig med at jeg måtte døje med et knæ, som gjorde enormt ondt. Jeg måtte droppe mit mål med Toughest. Jeg endte med at arbejde mig selv helt i smadder, og med at være sygemeldt i en måned. Med store smerter fra fingerne, op i nakken og ned i lænden. Efter at  jeg har været igennem flere genoptrænings forløb, er jeg nu ved at være der, hvor jeg ikke har daglige smerter. Der er tilbagevendende smerter, i både arm og ryg, hvis jeg ikke jeg holder min træning ved lige. Jeg vil gerne tilbage i form, og er så småt gået i gang med at træne op igen. Tænkte at jeg ville dele nogle updates på hvordan det går og hvilken fremgang der forhåbentlig er. Håber I vil følge med og dele jeres egne oplevelser.

I den sidste uge har jeg været ude at løbe 2 gange, til Heatwave yoga og en enkelt styrketræning. Jeg går lidt med tanken om at jeg vil have en personlig træner til, at lægge et trænings program til mig, så jeg er sikker på at jeg får trænet det rigtige. Men det skal jeg nok vende tilbage med når jeg får det gjort.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply