Follow:

My tattoos

Processed with VSCO with hb1 preset

Nu har jeg efterhånden et par gange lovet at vise mine tatoveringer frem. Og nu sker det så. Jeg har én mere, men den mangler lige lidt for at være helt færdig. Der ligger faktisk ingen dybere betydning bag mine tatoveringer, andet end at jeg synes de var fine, og det er en udsmykning af kroppen. Jeg er rigtig glad for hver og en, og torsdag skal jeg så have tilføjet lidt ekstra.

Processed with VSCO with hb1 preset

Min holdning til tatoveringer har altid været “synes du det er fedt, så gør det”, selvfølgelig er det fornuftigt lige at tænke lidt over hvad man får lavet og hvor. Men samtidig har jeg det også sådan at når jeg en gang bliver gammel, og måske ikke synes det er så fedt mere, så findes der helt sikkert et måde at fjerne dem på som er pæn.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply