Follow:

Babyshower

IMAG1938

Jeg er stort set lige trådt ind af døren efter en lang dag på arbejde, og derefter et par timer til babyshower. Det var virkelig hyggeligt, vi fik spist en masse kage, som I kan se og snakket en masse (også om andet end babyer). Det var ikke så amerikaniseret som jeg kunne frygte, men tror også det handler om hvad man gør det til (man kunne måske have sparret på pynten 😉 )

IMAG1940

Jeg nåede desværre ikke på Finders Keeper i går, da jeg simpelthen var for træt. Weekenden har virkelig også været hård på arbejds fronten, da folk lige har fået løn og virkelig bare skal ud og bruge dem.

Jeg tror egentlig bare jeg vil skynde mig ned at træne og så hjem på hoved i seng, så jeg har en chance for at komme op kl 5 i morgen. Go’ søndag aften til alle derude.

IMAG1942

IMAG1943

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply