Follow:

Iskaffe

IMAG0227

Jeg er som sagt i Svendborg i denne weekend, og jeg nyder godt af at være hjemme hos min mor, som bla. har forkælet mig med en utrolig lækker iskaffe. Denne iskaffe er både mega nem at lave, det tager seriøst 4 min at lave og så er den lækkert cremet og ikke for sød. Så jeg ville lige dele opskriften med jer her.

Ingredienser:

  • 2-3 tsk sukker
  • 3-3,5 tsk Nescafé
  • 2 tsk koldt vand
  • Mælk
  • 3 isterninger

Sukker, Nescafe og vand kommes i et stort glas. Det piskes sammen til det får den rigtige cremet konsistens, det kan med fordel gøres med sådan en mælkeskummer. Herefter kommes der mælk i til lidt under kanten og derefter isterninger. Værsgo!

Pisse nemt og mega lækkert!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply