Follow:

Mit nyeste køb

hmprod

Så blev det da vist lønningsdag, jeg var inde i byen for at spise frokost med min kæreste i dag, og der var fyldt med mennesker. Så efter vores frokost skyndte vi os forbi Envii, som har åbnet ny butik i dag og derfor havde 20% på alt kun i dag. Jeg skulle lige have et par af mine ynglings bukser, og så gik turen ellers hjem igen. Ingen af os er særlig gode til det med alt for mange mennesker på en gang. Og heldigt nok for os, begyndte det at regne lige da vi kom ind af døren. Så nu sidder vi og ser Netflix og drikker te og hygger mens regnen falder udenfor.

Nå men det jeg ville vise jer, var de her loafers som jeg lige har bestilt i dag. Jeg har kigget lidt på dem den sidste uges tid, og nu måtte jeg altså bestille dem hjem. Jeg har et par sorte loafers med sølvdetajle, men ingen med guld og så er det noget af det jeg går mest med. Så sådan et bare lækre læder loafers måtte simpelthen flytte hjem til mig. Så nu glæder jeg mig bare helt vildt til de kommer.

I må bare have en dejlig weekend, jeg havde en aftale som er blevet aflyst, så nu skal jeg bare slappe af og lige på arbejde søndag. 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply katrineguldbaek

  De er helt vildt fede 🙂

  01/10/2016 at 11:13
  • Reply frejjack

   Det synes jeg virkelig også, glæder mig så meget til de kommer 🙂

   01/10/2016 at 14:52
 • Reply I would like to wear | Frejjack

  […] Læs også: Mit nyeste køb […]

  06/11/2016 at 08:00
 • Leave a Reply