Follow:

Verdens bedste cookies

dsc01068dsc01070

Den anden dag bagte min kæreste og jeg de her lækre cookies, som er en opskrift af Anne Au Chocolat, som vi dog har lavet lidt om på. Vi har prøvet en masse forskellige opskrifter på forskellige cookies, og de her er nogle af de bedste. Vi plejer at lave en dobbelt potion og så fryse dem ned, men de holder stadig ikke ret længe. Opskriften er lavet som dobbelt potion.

Se også: Fantastiske cookies

Ingredienser:

  • 200 g blødt smør
  • 310 g brun farin
  • 2 æg
  • 300 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 200 g lys chokolade
  • 200 g mørk chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • evt. 200 g nødder/tranebær

Fremgangsmåde:

Pisk smør og brun farin godt sammen. Rør æggene godt ind i massen. Vend mel, bagepulver og salt i dejen. Hak chokoladen og vend den i massen. Form dejen til kugler, evt med en isske, eller med to spise skeer. Placer dem på en bageplade, med god plads imellem. Max 5 på en plade, for de flyder meget ud. Bag dem i 10-12 min ved 180 grader.

Der bliver ca. 24 store af denne potion.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply