Follow:

Barnedåbs outfit

barnedaab

Busker/Here – Sko/Here – Skjorte/Here – Bomber/Here – Taske/Here – Ur/Here

Jeg har for længe siden lovet, at lave et indlæg med de ting jeg havde på til barnedåben. Jeg har brugt alle tingene en del siden. Jeg vidste på forhånd at især buskerne og skoene (som jeg havde købt i sommers) ville blive brugt rigtig meget. Men både jakken og skjorten er også kommet på en del gange efter. Jeg er især ret begejstret for skjorten som jeg købte af en på Trendsales, og kan ikke finde den andre steder, så linket er til Costummades andre lækre skjorter. Men jeg synes simpelthen at detaljen ved ærmet er så fint, jeg elsker den måde det ligger sig om håndleddet. Og så er den lavet i silke og virkelig lækker at have på.

Taksen jeg har på er en limited edition fra Adax og Marie Nasemann, så den findes ikke i handlen mere, men den er meget li den jeg har fundet. Jeg bruger tasken virkelig meget, da det lidt er min eneste pæne taske. Men spændet foran er oxideret og det smitter af på lyst tøj, virkelig træls! Så jeg er lidt på udkig efter en anden sort taske, som jeg kan bruge med mine lyse bluser. Virkelig en god undskyldning for at gå ud og bruge penge på en ny lækker taske(bilder jeg i hvert fald mig selv ind). Det kunne godt blive en fra Decadent, muligvis den jeg viser i dette indlæg.

Jeg har i dag brugt dagen på en lille løbetur, afslapning og så har jeg været på second hand marked på maskinen, hvor jeg fandt nogle fine ting, jeg nok snart skal vise frem. Nu vil jeg hoppe ned og handle. 🙂 God lørdag.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply nikkilunds

  Lækkert outfit! Håber I havde en dejlig dag<3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  02/10/2016 at 20:01
  • Reply frejjack

   Tusind tak. Ja det var en utrolig dejlig dag 🙂

   03/10/2016 at 15:34

  Leave a Reply