Follow:

Boligønsker

bolig-oensker

1/Here – 2/Here – 3/Here – 4/Here

Vi går lidt og summer lidt over vores lejlighed og hvordan vi lige indretter det bedst. Og vi har helt sikkert mange forskellige ønsker, så det er noget med at finde nogle kompromiser. Lige nu er det soveværelset vi er i gang med at få styr på. Jeg har snakket om tidligere at vi gerne ville have et graderobestativ i vandrør. Det har vi så fået lavet nu og hængt op, dog sidder det ikke helt vildt godt, så vi er meget bange for at det falder ned, men det er noget vi lige arbejder på. Det bliver rigtig fint, men vi vil også gerne have nogle hylder, til at stille nogle kurve med tørklæder og andre ting på. Så planen er at vi skal have nogle hylder lavet af stillads treller, men ting tager jo som sagt tid.

Ellers går jeg lige nu og drømmer lidt om ovenstående ting. 2 og 3 har ligget på mit skrivebord på computeren i flere måneder, og jeg klikker lige ind en gang imellem og kigger på dem. Men der er ikke 100% enighed i hjemmet, så det må nok ligge der lidt endnu. Noget andet er de to billeder fra Søstrene Grene, jeg synes virkelig at poserne til urtepotter er vildt fede, tror de ville være så fine i vores hjem, er dog ikke sikker på at kæresten er enig. Men heldigvis går han rigtig meget op i køkken ting, og vi har kigget lidt på noget af det stel på Bitz bla. da det er sådan en stentøjsserie. Men ikke helt kunne blive enige om hvordan og hvorledes, men vi var begge enige om at de dybe tallerkener var rigtig fine. Nu har Søsterne Grene så lavet nogle som minder rigtig meget om, så jeg tror lige jeg skal forbi og kigge senere i dag. Det er jo trods alt en lidt billigere måde at prøve det af på. 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply