Follow:

Et genbrugsfund

imag0453

Jeg ville lige vise jer den her fine arkivkasse, som jeg købte i går. Jeg har kigget efter sådan en længe, og så er den kvadratisk, hvilket er helt perfekt. For så stikker den ikke ud af reolen, som den ville gøre hvem den var mere aflang. Jeg regner med at bruge den til alt mit dims, som ender med at ligge alle steder, da det ikke rigtig har en plads, men samtidig er ting man ikke kan undværre. Jeg købte den i den nye genbrugsbutik, som er åbnet oppe ved Benedikts plads. Den stod nede bag ved i et hjørne og ventede på mig, og fik den med for 40 kr. Det vil jeg kalde et kup!

Hvis ikke jeg skulle på arbejde, så skulle jeg nok have været på et af de sidste loppemarkeder der er i år. Men sådan blev det ikke i denne omgang. Jeg håber nogle af jer andre skal ud og finde gemte skatte. Go’ søndag derude 🙂

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply katrineguldbaek

  Hvor er den bare fin. Det er faktisk lang tid siden, at jeg selv har været på loppejagt 🙂

  03/10/2016 at 08:59
  • Reply frejjack

   Det er ikke meget af sæsonen tilbage, men så er der jo altid genbrugsbutikkerne 🙂

   03/10/2016 at 15:35

  Leave a Reply