Follow:

Billedevæg

plakatcollage

Indeholder affiliatelinks

1/Here – 2/Here – 3/Here – 4/Here – 5/Here

Jeg har overtalt min kæreste til at vi skal have lavet vores billedevæg om derhjemme. Jeg synes først og fremmest at den er lidt kedelig, samtidig med at der er mange små billeder, hvilket godt for mig kan se lidt roddet ud. Og så kunne vi bare godt trænge til noget nyt at kigge på. Lige som i mit tøj er jeg ikke kæmpe fan af alt for meget farve i indretningen. De farvede elementer som kommer ind er ofte i form af planter og få ting som ikke er sort eller hvid.

Jeg er ret vild med den måde det er bygget op på, på det første billede. Der er virkelig tale om renelinjer og minimalisme. Dog kunne jeg godt tænke mig lidt farve oppe på væggen, hvilket kunne være i form af de to fotoplakater fra foto-factory. Jeg er helt vild med alle deres billeder. De er så vanvittig flotte at jeg bare gerne ville eje dem alle sammen. Det er utrolig svært at vælge nogle ud, og jeg når nok at ændre mening igen inden vi er færdig med projektet.

Samtidig er jeg helt vild med det koncept som Mapiful har. Hvor man kan lave en helt unik plakat over et bestemt område. Jeg har længe gået og ønsket mig en plakat over Svendborg, hvor jeg kommer fra. Heldigvis har jeg vist endelig fået overbevist kæresten om at det er et af de elementer som skal indgå i den nye billedevæg. Jeg har også noget med stjernebilleder, jeg vil gerne have en tatovering med min lillebrors stjerne billede. Så da jeg faldt over plakaten var jeg også totalt solgt. Den ville også passe rigtig fint ind med det vi har i forvejen som skal blive og nogle af de nye ting jeg har kig på.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply