Follow:

Bøger jeg læser lige nu #november

dsc01283 dsc01288

Indeholder affiliatelinks. 

Jeg har tænkt på at implementere et nyt koncept herinde, som skal handle om de bøger jeg læser for tiden. Det er planen at der skal komme en for hver måned, dog er denne måned lidt sent ude, men jeg havde sådan lyst til at dele min læsning nu, så sådan blev det.

I denne måned har jeg planer om at nå at læse disse to bøger, “Stine Bosse – det handler om at turde” og “Morder-Anders og hans venner”. Jeg har godt nok lige været på bogmesse og købte nogle nye bøger som bare ligger og venter, men jeg havde lånt dem her på biblioteket på forhånd og andre står i kø efter mig. Så det bliver dem i første omgang.

Læs også: Bogforum

Jeg var til en fordrag for noget tid siden med Stine Bosse, og synes simpelthen hun var vanvittigt inspirerende. Så jeg skyndte mig forbi biblioteket for at låne den bog som havde samme navn som foredraget. Den handler om Stines historie, helt fra hun er barn og til der hvor hun er i dag. Den handler om alle de ting hun har måtte kæmpe med som kvinde og karrieremenneske i en mandsdomineret verden. Det er virkelig en spændende fortælling og giver rigtig meget inspiration til selv at kæmpe for at nå ens ultimative mål i livet. Find bogen her.

Den anden bog er den nyeste fra Jonas Jonasson, som også har skrevet “Analfabeten som kunne regne” og “Den hundrendeårige som sprang ud af vinduet og forsvandt”, som er blandt mine ynglings bøger. Så jeg har store forventninger til den her. Jeg elsker det her på en gang både skøre og fantastiske univers, som Jonas Jonasson skriver i. Jeg kan desværre ikke sige så meget om hvad den handler om, da jeg endnu ikke er gået i gang med den. Find “Morder-Anders og hans venner” her.

 Læs også: Boganbefaling: #forestillinger om Ana Ivan

Er I igang med nogle spændende bøger for tiden?

dsc01282

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Frejjack

  […] ud fra Fyn), så det er ikke sikkert at nettet foreksempel er særlig godt. Så er det godt jeg har mine bøger med jeg også kan underholde mig […]

  19/11/2016 at 08:23
 • Reply Frejjack

  […] har brugt dagene på at få læst “Morder-Anders og hans venner” færdig og er så begyndt på det som skulle være den […]

  26/11/2016 at 12:39
 • Reply Bøger jeg læser lige nu #december | Frejjack

  […] Læs også: Bøger jeg læser lige nu #november […]

  06/12/2016 at 08:43
 • Leave a Reply